Pre-registreer hier voor de BOC 2008

Belgian Offshore Challenge 2008Pre-registreer hier voor het nummer 1 offshore event van België: de Belgian Offshore Challenge 2008. Thomas Vandamme: “We kijken er naar uit om de deelnemers hier in Zeebrugge te ontvangen. Er zijn verschillende klassen. Zo is de de Formule 2 met max 150 pk aan buitenboordmotor. De Formule 1 mag tot 300 pk gaan met de outboard.

De spectaculaire Open Class heeft geen begrenzing op de pk’s en meervoudige installaties van motoren zijn toegelaten. Een aparte klasse vormen de jetscooters die eveneens geen begrenzing hebben wat pk’s betreft.” Elke deelnemer en machine wordt naast een technische checklist ook onderworpen aan een strenge veiligheidscontrole.

De organisatoren zijn niet aan hun proefstuk toe en willen niets aan het toeval overlaten”. Als verantwoorde en intelligente watersporters zullen wij onder alle omstandigheden ook rekening houden met het milieu. De ingang van de haven van Zeebrugge en de zee voor het strand van Zeebrugge behoren immers tot een beschermde zone voor het maritieme milieu. Het in- en uitvaren van de haven in groep wordt begeleid door de startboot en door een politieboot. Het binnenvaren van de haven gebeurt gedisciplineerd en voorbeeldig in het kader van goed zeemansschap. In de haven van Blankenberge worden de verordeningen gerespecteerd.” Er mag geen twijfel bestaan dat de toekomst van de Offshore Challenge afhangt van het gezond verstand van elke deelnemer en elke piloot in welke hoedanigheid dan ook.

Nederlands – links zijn offline gehaald
Hier vind je alle instructies om deel te nemen inclusief het inschrijvingsformulier: doc of pdf

Français – les liens sont mis offline
Ici vous trouvez toutes les instructions pour participer ainsi que la formulaire d’inscription: doc ou pdf

English – links are offline
Here you’ll find the instructions to participate and the entry form: doc or pdf

Advance notices – links are offline
doc – pdf

Info
vandammethomas@skynet.be

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.