Virtual Spectator en onze P1 teams

Virtual Spectator beginschermVirtual Spectator is een tool om o.a. de P1 race te volgen en te bekijken. En het leukste van al is: het is gratis! We installeerden het programma en kwamen een aantal problemen tegen maar een mailtje naar de helpdesk loste alles op. Bingo! Je zit in een helicopter en volgt de race vanop de eerste rij. Lees hieronder hoe je te werk gaat.
Surf naar de registratiepagina.  Kies rechtsboven voor ‘English’ en vul alles in. Volg de instructies op het scherm. Je ontvangt dan een activatiecode die je moet gebruiken om Virtual Spectator op te starten. Hou er rekening mee dat dit nog een betaversie is maar bij ons hier draait ze probleemloos.

Eens de installatie achter de rug, vind je VS in tussen je andere programma’s. Open het programma en je kunt meteen alle teams bekijken alsook de voorbije manches. Cooool! Het geheel doet trouwens denken aan een game-omgeving. Wij kunnen dit alles echt smaken! Mocht je problemen ondervinden, stuur dan een mailtje naar helpdesk@virtualspectator.com.

En nu ga ik nog eens kijken hoe onze teams ervoor gaan!

Virtual Spectator