Wim Capiau vervoegt 2B1 Racing Team

Wim CapiauWim Capiau is de de nieuwe reservepiloot voor het 2B1 Racing team dat in 2010 wil aantreden in de evolution klasse van de Grand Prix of the Sea. In zijn vrije tijd knalt Wim het liefst in zijn Chaudron 33 aangedreven door 2 Mercury’s 600 SCI. Hij is hiermee echter niet aan zijn proefstuk toe want hij heeft jaren gevaren in snelle boten en op waterski’s gestaan.

Hij kan bogen op een ruime ervaring in powerboating. Het trio kent elkaar al langer dan vandaag. Op de foto hieronder zie je hen 23 jaar geleden als team met van links naar rechts Wim Capiau, Frank Hemelaer en Pierre Colpin. “Zoals het toen al klikte, heb ik het volste vertrouwen dat dit nu opnieuw het geval zal zijn” aldus Pierre. “Het is de bedoeling dat we in het nieuwe seizoen net als in 2008 een beurtrol opstellen om onze Fountain Lightning te besturen. Frank is opnieuw throttleman. Nu zovele jaren later hebben we opnieuw hetzelfde team … niet te geloven” gaat hij verder. We wensen het nieuwe trio alvast alle succes toe en kijken uit naar hun prestaties.

Wim, Frank en Pierre samen als team 23 jaar geleden

 

Wim Capiau in zijn succevolle turtletest Wim Capiau in zijn succevolle turtletest

 

Met dank aan Jean-Marie Van Lancker voor deze beide foto’s van Wim Capiau tijdens de turtle test die hij met succes aflegde.
FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.